Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі мешканки геріатричних пансіонатів Харківщини отримали привітання та подарунки до Міжнародного жіночого дня (доповнено)

Всі мешканки геріатричних пансіонатів Харківщини отримали привітання та подарунки до Міжнародного жіночого дня (доповнено)

Сьогодні заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Шурма разом з першим заступником голови Харківської обласної ради Оленою Олешко привітав жінок, що мешкають у Харківському геріатричному пансіонаті ветеранів праці, з Міжнародним жіночим днем та передав привітання і подарунки від голови обласної державної адміністрації Михайла Добкіна.

«Шановні жінки! Так в світі склалося, що кожного року після холодної зими всі ми з нетерпінням чекаємо весни. ЇЇ ми асоціюємо з теплом, усмішкою та з жінками. Бажаємо вам передусім міцного здоров’я, щоб тепле весняне сонце зігріло вашу душу, щоб доброта та тепло заповнили ваші серця, аби ті почуття, які притаманні жінці – ласкавість, ніжність, бажання творити добро – ніколи вас не покидали», - зазначив Ігор Шурма, вітаючи присутніх.

Звертаючись до трудового колективу, Ігор Шурма підкреслив: «Ніколи не позбувайтеся милосердя та доброти. Люди, які дивляться у ваші очі, завжди хочуть це знайти. Бажаю вам, щоб цей рік був добрий, щоб було якомога більше усмішок, і щоб до вас завжди люди зверталися з теплом і радістю».

Напередодні свята такі подарунки від голови ХОДА отримали 697 мешканок всіх геріатричних пансіонатів області.

Довідка

Харківський геріатричний пансіонат ветеранів праці Харківської обласної ради є стаціонарною соціально-медичною установою загального типу для постійного проживання громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів І та ІІ групи, які потребують постійного стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування. Станом на 01.03.2012 р. в установі мешкають 364 особи похилого віку та інвалідів, з них 240 жінок. Фінансується заклад з обласного бюджету. На 2012 рік затверджено по загальному фонду 9826,7 тис. грн. Підопічні пансіонату щодня забезпечуються чотириразовим харчуванням, медикаментами, засобами догляду та дезинфекційними засобами.