Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав жінок з Міжнародним жіночим днем

Михайло Добкін привітав жінок з Міжнародним жіночим днем

Сьогодні в Харківському академічному російською драматичному театрі ім. О.С.Пушкіна відбулися урочистості, присвячені Міжнародному жіночому дню. В урочистостях взяли участь голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, заступник голови - керівник апарату ХОДА - Василь Хома, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, заступник голови ХОДА Ігор Шурма та заступник голови ХОДА Євген Савін.

«У багатьох країнах світу це свято відзначається по-різному. Десь він називається Міжнародний жіночий день, десь День матері. Але спільне в ньому головне - унікальна місія жінки: привносити любов і щастя в життя чоловіків. Я сповнений гордості й щастя, що маю честь стояти на сцені перед такою кількістю розумних, красивих і реалізованих жінок. Від більшості чоловіків нашого регіону хочу привітати Вас з Міжнародним жіночим днем. Хочу побажати Вам звершення всіх ваших бажань, щоб усі Ваші задуми обов'язково втілювалися в життя, щоб ті починання, які Ви сьогодні реалізуєте на роботі чи вдома, у громадському або особистому житті, давали бажаний результат. Від цього наше життя буде тільки краще. Щастя Вам, реалізації всіх сміливих бажань і моря квітів», - побажав жінкам Михайло Добкін.

«Дорогі жінки, хочу в ці дні сказати слова подяки, які ми в звичайні дні забуваємо або не встигаємо сказати. Сказати спасибі нашим мамам за те, що подарували нам життя, сказати спасибі нашим дружинам за те, що вони терплять нас і доглядають за нами, нашим сестрам, які піклуються про нас, нашим коханим, що вони люблять нас. Якщо взяти будь-яку справу, що міг би виконати чоловік, за дуже рідкісним винятком, жінки б впоралися з цим не гірше. Зі святом, дорогі жінки», - додав Сергій Чернов.

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін побажав жінкам щастя, реалізації всіх бажань, любові і моря квітів.

Після вітального слова губернатор області разом з головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим вручив почесні грамоти та подяки від Харківської облдержадміністрації та обласної ради. Закінчилися урочистості святковим концертом.