Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Таджикистан

Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Таджикистан

Сьогодні у VIP-залі Будинку Рад голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Таджикистан в Україні Шухратом Султоновим. У заході також взяли участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

«Шановний пане Посол, ми раді вітати вас у столиці Слобожанщині, в місті студентства та машинобудування. Враховуючи, що у нас в найближчому майбутньому буде ряд важливих заходів, наша сьогоднішня зустріч дуже корисна і важлива, щоб ми подивилися по яких напрямках ми могли б поліпшити показники і користь від нашої співпраці і звичайно ж намітити нові плани на майбутнє», - звернувся Михайло Добкін до Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Таджикистан.

«Для нас дуже важлива організація та розвиток співробітництва з регіонами України. Зокрема, ми робимо великий акцент на розвиток співпраці саме з Харківською областю. Ми маємо на увазі той потенціал, який є тут, ті підприємства, з якими ми вже маємо досвід спільної роботи і з якими зацікавлені в перспективі розвивати відносини», - сказав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Таджикистан в Україні Шухрат Султонов.

У ході зустрічі були обговорені перспективи двостороннього співробітництва між Харківською областю і Республікою Таджикистан, в тому числі питання щодо створення спільного підприємства з ДП заводом «Електроважмаш», відкриття у Таджикистані філіалу НТУ «ХПІ» і щодо проведення на базі НТУ «ХПІ» Першого форуму студентів з Таджикистану, що навчаються у ВНЗ України.