Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Партнерство «Відкритий Уряд»

Партнерство «Відкритий Уряд»

Як інформує управління з питань внутрішньої політики та зв`язків з громадськістю облдежадміністрації , у вересні 2011 р. офіційно започатковано міжнародну ініціативу «Партнерство «Відкритий Уряд», спрямовану на підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності державних органів. Президент України Віктор Янукович взяв участь в інавгураційній церемонії Партнерства у м. Нью-Йорку та підтвердив готовність України приєднатися до зазначеної Ініціативи.

Участь у Ініціативі передбачає розроблення за участю громадськості плану заходів з її реалізації, що включатиме кроки зі сприяння більшій відкритості та прозорості діяльності органів влади, зменшення бюрократизму та корупції.

Проект плану заходів представлено громадськості на сайті «Громадянське суспільство і влада» 21 листопада 2011 р. за посиланням http://195.78.68.85/civic/doccatalog/document?id=171923

Громадські організації створили Громадське Партнерство на підтримку впровадження в Україні ініціативи «Відкритий Уряд». Пропозиції Громадського Партнерства до проекту Національного плану із впровадження ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» розміщено на сайті творчого об`єднання «Торо» (контактна група в Україні Transparency International): http://www.toro.org.ua/ogp/

Пропонуємо представникам інститутів громадянського суспільства долучитись до підготовки плану заходів з реалізації ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» і взяти участь у заходах з обговорення проекту плану заходів (круглих столах, громадських слуханнях, дискусіях), які організовуватимуть місцеві органи виконавчої влади за участю громадських та науково-експертних рад, інститутів громадянського суспільства, підприємців, засобів масової інформації.

Свої пропозиції Ви можете надати:
управлінню з питань внутрішньої політики та зв`язків з громадськістю облдежадміністрації:
- електронною поштою на адресу: vnutrpolit@ukr.net

регіональному координатору Громадського Партнерства:
- електронною поштою на адресу: denya75@gmail.com
- тел.:+ 380 99 0280901