Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2012 році Харківщина отримає ефект від реалізації багатьох інвестиційних проектів

У 2012 році Харківщина отримає ефект від реалізації багатьох інвестиційних проектів

Як наголосив сьогодні під час брифінгу за підсумками другого засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, реалізація інвестиційних проектів має величезне значення для жителів усіх населених пунктів Харківщини, тому в регіоні приділяється особлива увага конструктивному діалогу між інвесторами, науковцями та представниками влади.

«Для кожного населеного пункту Харківської області, особливо маленького, дуже важливо, щоб гроші інвесторів приходили і працювали на території окремих населених пунктів, тому що такі проекти створюють нові робочі місця, забезпечують надходження в бюджет. Тому дуже важливо, що на засіданні Ради створена атмосфера співпраці між інвесторами, вченими, представниками влади, силовиками.

За проектами, за якими сьогодні доповідали керівники кластерів, стоїть величезна робота. Можливо, не в усіх напрямках ми отримали результат, але серйозні проекти готуються довго, і я думаю, що в поточному році ми побачимо реалізацію багатьох підготовлених напрямків. Я думаю, що в такому конструктивному діалозі наша робота і продовжиться, і з боку влади ми будемо робити все, щоб інвестору на території Харківської області працювалося комфортно», - підкреслив Сергій Чернов.