Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Команда Золочівського району перемогла в обласних змаганннях з лижного туризму

Команда Золочівського району перемогла в обласних змаганннях з лижного туризму

5 березня в м.Харкові на базі ОСК «Темп» завершився фінал обласних змагань з лижного туризму серед учнівської молоді Харківщини. В фіналі зустрілися 10 сильніших команд: Вовчанського, Балаклійського, Золочівського, Дергачівського, Красноградського, Чугуївського, Дворічанського, Кегичівського, Краснокутського районів та м. Куп’янська. В змаганнях, які проводилися у двох вікових групах: старша – 1995-1997 р.н., молодша – 1998-2000 р.н., взяли участь 144 школяра.  За підсумками фінальних змагань командні місця розподілилися наступним чином:у старшій віковій групі - І місце посіла команда Золочівського району, ІІ місце – команда Балаклійського району, ІІІ місце - команда Чугуївського району.

У молодшій віковій групі - І місце посіла команда Золочівського району,
ІІ місце – команда м. Куп’янська,
ІІІ місце - команда Чугуївського району.

Команди – переможці та призери були нагороджені грамотами та пам’ятними кубками. Головний суддя змагань – завідуючий відділу туризмом та спортивним орієнтуванням Харківської обласної станції юних туристів П.А. Ободовський .
Організатори змагань - Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА, Головне управління освіти і науки ХОДА.

Вітаємо переможців та призерів!