Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов зустрівся з главою компаній «Shell» в Україні паном Грехемом Джоном Тайлі

Юрій Сапронов зустрівся з главою компаній «Shell» в Україні паном Грехемом Джоном Тайлі

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Юрій Сапронов зустрівся з главою компаній «Shell» в Україні паном Грехемом Джоном Тайлі. В ході зустрічі сторони обговорили питання, що стосуються реалізації на Харківщині інвестиційного проекту «Shell» в Україну. Як зазначив Юрій Сапронов, компанія «Shell» є одним з ключових інвесторів для Харківської області. «З першого дня нашого співробітництва діяльність спільної робочої групи, до складу якої увійшли представники галузевих управлінь облдержадміністрації та територіальних органів влади в Харківській області, спрямована на те, щоб створити для компанії «Shell»в нашому регіоні «зелений» коридор», - сказав віце-губернатор.

Пан Грехем Джон Тайлі подякував облдержадміністрацію за виконану роботу і підкреслив, що компанія розглядає програму робіт в Україну (в тому числі, і в Харківській області), яка передбачає буріння сотень свердловин і мільярдні інвестиції.
«Видобуток нетрадиційного газу, в тому числі і на Юзівській площі, може принести значний внесок у досягнення енергетичної самодостатності Україні», - заявив він.