Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В 2012 році буде відновлено єдину в м.Чугуєві установу клубного типу - «Культурний центр «Імідж»

В 2012 році буде відновлено єдину в  м.Чугуєві  установу клубного типу - «Культурний центр «Імідж»

В м.Чугуєві, під час свого робочого візиту, заступник голови ХОДА Євген Савін оглянув єдину в місті установу клубного типу - комунальний заклад «Культурний центр «Імідж». У 2011 році за рахунок коштів державного бюджету була відремонтована його покрівля, відновлені міжповерхові перекриття. Сьогодні ще частково відсутнє опалення у фойє, в незадовільному стані знаходиться виставковий зал, проте головною проблемою закладу залишається відсутність залу для глядачів. Згідно програми соціально-економічного розвитку Харківської області, на 2012 рік заплановано 1200 тис. грн. на проведення ремонтних робіт культурного центру. За кошти обласного бюджету планується капітально відремонтувати фойє з заміною вікон і дверей, відновити систему опалення та виконати капітальний ремонт залу для глядачів.

Будуть відремонтовані стелі, стіни і підлога, замінена система опалення, зал буде обладнаний монтажними конструкціями для установки рампи. Також передбачена реконструкція сцени з оснащенням її спеціальним сценічним обладнанням: рухливими штанкетами, завісою, екраном, пультом управління світлом, обладнанням робочого місця оператора з підведенням комунікацій.

В результаті виконання перерахованих вище робіт, глядацький зал буде використовуватися для проведення міських свят, офіційних і традиційних заходів.