Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В інформаційному просторі Харківської області немає жодних проблем. Михайло Добкін

В інформаційному просторі Харківської області немає жодних проблем. Михайло Добкін

Як наголосив сьогодні в ході сесії Харківської обласної ради голова ХОДА Михайло Добкін, на Харківщині створено оптимальні умови для розвитку інформаційного простору. «В інформаційному просторі Харківської області немає жодних проблем. Усі значимі наради, включаючи і головну подію обласного масштабу - сесію обласної ради, транслюються у прямому ефірі, і жителі області мають можливість у повному обсязі без будь-якої редакції послухати усі виступи депутатів кожної політичної сили», - підкреслив глава області.

За його словами, діяльність кожного ЗМІ у Харківській області визначається виключно редакційною політикою, а також вимогами глядачів чи читачів.

«Таке поняття, як редакційна політика, ніхто не відміняв. Я не складаю сітку мовлення і не вибираю програми для трансляції, чому ж опозиція вважає нормальним звернутися до керівництва області з пропозицією вплинути на редакційну політику комунальної газети чи обласного державного телебачення? Ви всі боретеся за свободу слова, а мені пропонуєте незаконно втручатися в редакційну політику засобів масової інформації. Я не буду цього робити, я думаю, що сьогодні телеглядачі й читачі самі визначать, яка політика їх влаштовує», - заявив Михайло Добкін.