Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наша молодь буде примножувати спортивну славу Харківщини. Михайло Добкін

Наша молодь буде примножувати спортивну славу Харківщини. Михайло Добкін

У Харківській області ведеться системна і цілеспрямована робота з відродження і розвитку спортивної інфраструктури та створення умов для формування здорового способу життя. Про це повідомив сьогодні в ході підсумкового звіту перед депутатами Харківської обласної ради голова ХОДА Михайло Добкін.

Він зазначив, що протягом 2011 року введені в експлуатацію крите хокейне поле «Салтівський лід» у м. Харкові, футбольне поле в смт. Хорошево Харківського району, в 20 районах області встановлені тренажерні вуличні комплекси, в 11 районах області встановлені багатофункціональні майданчики з синтетичним покриттям і побудовані 2 фізкультурно-оздоровчих комплекси з плавальними басейнами в смт Червоний Донець та м. Куп'янськ. Також було встановлено сучасне гімнастичне обладнання в школі вищої спортивної майстерності.

Також в минулому році харківські спортсмени завоювали для області 13 ліцензій на участь в ХХХ Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні, 353 медалі чемпіонатів, Кубків світу та Європи, IV місце з олімпійських видів спорту в загальнокомандному заліку, III місце з ігрових командних видів і I місце в іграх молоді України з неолімпійських видів спорту.

«Переконаний, що завдяки тій роботі з розвитку спортивної інфраструктури, яка ведеться сьогодні, завтра наша молодь буде лише примножувати спортивну славу Харківщини», – підкреслив Михайло Добкін.

Теги