Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ситуація з видачею актів на землю змінилася на краще. Михайло Добкін

Ситуація з видачею актів на землю змінилася на краще. Михайло Добкін

Про це в ході засідання Харківського регіонального антикорупційного комітету сказав голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. «Хочу відзначити, що ситуація з видачею актів на землю, з моменту першого засідання, яке пройшло у вересні минулого року, суттєво змінилася. Раніше, приїжджаючи в район, проводячи зустріч з людьми, був ліс рук тих, у кого були проблеми з видачею актів на землю. Можна було знайти десять чоловік з 200-300 присутніх, хто не підняв руку.  Сьогодні ж піднімає проблем набагато менше. Минулого тижня я був з робочим візитом в Печенізькому районі. Там підняло руку 7 осіб, з них 2 - це представники фермерських підприємств, у яких проблема з отриманням договорів на землю», - сказав він.

Також, Михайло Добкін зазначив, що земельне питання, поки не буде прийнятий закон, поки у землі не з'явиться власник, ще буде хвилювати наше суспільство.

«Останнє зрозуміло, що ми за рік за два не вирішимо проблеми, які накопичилися з моменту утворення України. Ми вибудовуємо систему, система рано чи пізно починає працювати. На самому першому етапі тут дуже важливо правильно організувати роботу з людьми», - додав глава області.