Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін привітав майбутніх держслужбовців із закінченням навчання

Євген Савін привітав майбутніх держслужбовців із закінченням навчання

Сьогодні в Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулися урочисті заходи з нагоди 16-го випуску магістрів державного управління. У святкуваннях взяли участь заступник голови ХОДА Євген Савін, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, секретар Харківської міської ради Олександр Новак, директор Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Вадим Ландсман, Генеральний консул Республіки Польща Ян Гранат.  

Євген Савін привітав випускників ВНЗ з успішним закінченням навчання, побажав їм успіхів у праці на благо держави.

«Дозвольте передати вам вітання від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна у зв'язку із закінченням навчання. Серед вас, звичайно, є ті люди, які вже спробували хліб державної служби, і я їм бажаю успіхів у продовженні їхньої кар'єри. Я сподіваюся, що ті навички, той досвід, ті знання, які ви отримали в одній з кращих в Україну шкіл державного управління, ви зможете з успіхом застосувати на своїй роботі і ваш кар'єрний ріст буде мати велику перспективу. Молодим людям, які вперше зайдуть в державні будівлі, хочу сказати, що ви повинні з настроєм оцінювати ситуацію. Всі труднощі, які, на жаль, у вас будуть, у зв'язку з адаптацією, з розумінням тієї роботи, з якою ви зіткнетеся, повинні налаштовувати вас тільки на позитивну роботу. Від нашої роботи, державних службовців, залежить єдність держави, від нашого ставлення до людей залежить їх настрій, їх віра в державу, захист держави. Я хочу, щоб ми як єдина армія були оплотом нашого Президента в будівництві великої, красивої і могутньої держави», - сказав Євген Савін магістрам.

«Той шлях, який ви вибрали, він дуже відповідальний. І він вимагає дійсно багатих знань, які ви отримали сьогодні від своїх викладачів. Низький їм уклін ви повинні зробити сьогодні і сказати найкращі слова, тому що ми знаємо колектив цього вищого навчального закладу як найбільш професійний і самий грамотний. Ті випускники, які залишають стіни академії, вони затребувані і в органах місцевого самоврядування та в органах державної влади», - додала перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко.

Після вітальних слів кращим магістрам державного управління вручили Подяки Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної ради та Харківської міської ради.