Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завтра завершується прийом робіт на IV фестиваль «Харьковская сирень»

Завтра завершується прийом робіт на IV фестиваль «Харьковская сирень»

У травні 2012 року в Харкові відбудеться IV кінофестиваль «Харьковская сирень». Оргкомітет фестивалю повідомляє, що прийом робіт для участі у першому - відбірковому - турі фестивалю завершується завтра, 29 лютого. До участі у Фестивалі приймаються фільми, хронометраж яких становить не більше 30 хвилин і створені не раніше, ніж за рік до початку Фестивалю; на DVD носії (носії з роботами не повертаються).  

Заявка (реєстраційна форма) на участь у Фестивалі приймається з 15 грудня 2011 року по 29 лютого 2012 року за посиланням http://sirenfest.net.ua/ru/registration/на офіційному сайті Фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень».

Одночасно із заявкою (реєстраційною формою) про участь на сайті обов'язково на поштову адресу Дирекції кінофестивалю (61022, Україна, м. Харків, вул. Сумська, 64, к.75) подаються такі документи:

- версія фільму на DVD з англійськими субтитрами (для фільмів іноземною мовою - з російськими субтитрами);
- матеріали для каталогу російською мовою (відомості про авторів фільму, фотографії, у тому числі фотографію режисера, слайди фільмів):
-синопсис, рекламні матеріали;
- субтитровий (діалоговий) лист російською та англійською мовами;
- анотація до фільму;
- письмова згода автора або власника авторських прав на використання представлених для участі у Фестивалі робіт та їх фрагментів для фестивальних показів, демонстрації по телебаченню, а також в телепрограмах, присвячених Фестивалю.

Копії цього пакета документів необхідно також переслати на електронну адресу: siren.kharkov@hotmail.com

УВАГА! У конкурсі бере участь лише одна робота режисера / автора фільму.