Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Команда харківських бадмінтоністів - краща на молодіжному чемпіонаті Україні

Команда харківських бадмінтоністів - краща на молодіжному чемпіонаті Україні

На Чемпіонаті України-2012 з бадмінтону серед молоді, що відбувався 23-26 лютого у Миколаєві харківські спортсмени завоювали шість золотих, три срібних та дві бронзові медалі, що принесло їм перемогу в загальнокомандному заліку.Абсолютним чемпіоном став Артем Почтарьов, у дівчат - кращий результат у Анастасії Дмитришин - два «золота» і одне «срібло». Також триває боротьба за очки олімпійського рейтингу в європейських поєдинках. Дмитро Завадський і Валерій Атращенков виступлять у відкритому чемпіонаті Німеччини «YONEX German Open GPG 2012». Обидва харків'янина вдало виступили в серії міжнародних турнірів восени в Чехії, Шотландії, Ірландії, що допомогло їм закріпитися в світовому рейтингу.

Участь у цих змаганнях спортсмени взяли за підтримки Харківського відділення Національного олімпійського комітету та Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

Сьогодні Завадський і Атращенков знаходяться на 25 і 30 місцях в олімпійському рейтингу, а всього буде надано мінімум 38 олімпійських ліцензій в одиночній чоловічій категорії. Тож можливо, що вперше український бадмінтон на Олімпійських іграх буде представляти харків'янин.