Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Печенізькій центральній районній лікарні введена в експлуатацію нова котельня

У Печенізькій центральній районній лікарні введена в експлуатацію нова котельня

Сьогодні, у рамках робочого візиту до Печенізького району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін разом з першим заступником голови Харківської обласної ради Оленою Олешко оглянув нову котельню КЗОЗ «Печенізька центральна районна лікарня». Раніше опалення будівель КЗОЗ «Печенізька центральна районна лікарня» здійснювалось від старої пересувної котельні на твердому паливі, яка знаходилась в аварійному технічному стані. У 2010 році за рахунок коштів місцевого бюджету було виділено 130 тис.грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації для прокладки газопроводу та будівництва сучасної топкової потужністю 200 кВт з енергоефективним обладнанням, яка розрахована на 2 види палива (газ та тверде паливо різних типів).

За рахунок субвенції з державного бюджету 2011 року була побудована топкова з сучасними паливними котлами «Маяк» з насосом та газовим водогрійним пристроєм АОГВ-100. Вартість будівництва склала 526,6 тис.грн., у тому числі будівельно-монтажних робіт – 431,8 тис.грн, обладнання та інвентарю – 94,8 тис.грн.

Введення в експлуатацію нової котельної забезпечить річну економію паливно-енергетичних ресурсів на 20-30%, значно покращить умови праці персоналу.