Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2012 році Печенізький районний будинок культури буде відкрито після реконструкції

У 2012 році Печенізький районний будинок культури буде відкрито після реконструкції

Сьогодні в рамках робочої поїздки до Печенізького району голова ХОДА Михайло Добкін відвідав Печенізький районний будинок культури, у якому наприкінці грудня 2011 року було завершено ремонтні роботи. Найближчим часом у приміщення буде завезено все необхідне обладнання, і заклад почне свою роботу.

Печенізький РБК, збудований у 1936 році, було визнано аварійним у 1997 році, у 2004 році було розроблено робочий проект на капітальний ремонт споруди. У 2010 році проектно-кошторисну документацію було скориговано, кошторисна вартість склала 16 млн. 876,4 тис. грн. Загально-будівельні роботи було завершено у 2011 році, на капітальний ремонт було освоєно 16 млн. 876,4 тис. грн. Об’єкт було здано в експлуатацію 30 грудня 2011 року, споруда перебуває на балансі відділу культури і туризму Печенізької РДА.

В приміщенні РБК будуть розмішені Централізована бібліотечна система, Печенізька дитяча бібліотека, Печенізька дитяча музична школа, вокально - фольклорний гурт «Криниця», вокальний гурт «Натхнення», гурток «Художнє слово», танцювальний гурток, вокально-естрадний гурток, тренажерна зала та зал для боксу.