Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2012 році на Обласний госпіталь інвалідів війни буде виділено 3 мільйони гривень

У 2012 році на Обласний госпіталь інвалідів війни буде виділено 3 мільйони гривень

Як наголосив сьогодні в ході візиту в Обласний госпіталь інвалідів війни голова ХОДА Михайло Добкін, в 2013 році будуть завершені роботи з реорганізації та реконструкції цього медичного закладу. Тільки в поточному році на роботи в госпіталі буде виділено 3 мільйони гривень. «На цей рік запланована сума в розмірі 3 мільйонів гривень. Це дозволить завершити всі внутрішні роботи на всіх 5 поверхах, а в наступному році ми плануємо завершити роботи з ремонту фасаду. Мер Харкова Геннадій Кернес пообіцяв в цьому місці забезпечити комплексний благоустрій, і я думаю, що наступного року на відкриття госпіталю буде не соромно запросити і керівництво країни, щоб показати, в яких умовах у нас знаходяться ветерани Великої Вітчизняної війни, афганці і всі ті люди, які повинні користуватися вдержаві підвищеною увагою і загальною повагою», - підкреслив Михайло Добкін.

За словами очільника області, він залишився задоволений роботою госпіталю, а також умовами, які там надаються ветеранам.

«Я думаю, що сьогодні немає незадоволених серед тих, хто тут знаходиться, хто отримує тут лікування. Мені дуже приємно, що високо оцінена робота медичного колективу, ветерани підкреслюють турботу про них, що і медикаменти, і харчування тут надаються в достатній кількості. Це найкращі слова подяки, які я можу почути від ветеранів», - сказав голова обласної адміністрації.

Також він зазначив, що на даний момент в госпіталі отримують лікування в рівній мірі як мешканці Харківської області, так і харків'яни.

«Раніше більше 60% пацієнтів становили мешканці міста Харкова, і тільки близько 33% - це були люди з районів Харківської області. Сьогодні ситуація змінена, більше 50% людей, які тут лікуються - це жителі районів Харківської області, харків'ян тут близько 45% », - повідомив Михайло Добкін.