Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пара збірної команди Харківської області стала чемпіонами України серед юнаків та дівчат з лижних гонок

Пара збірної команди Харківської області стала чемпіонами України серед юнаків та дівчат з лижних гонок

У м. Харкові на базі ОСК “Темп” відбувся Чемпіонат України серед юнаків та дівчат з лижних гонок, в яких взяли участь 11 команд з 7 регіонів та міст України. Загальна кількість учасників - 118 спортсменів (юнаки та дівчата 1994 – 1995 р.н. та 1996-1998 р.н.). За підсумками змагань чемпіонами України серед дівчат старшого віку в спринтерській естафеті вільним стилем стала пара збірної команди Харківської області - 1 у складі: Тарасенко Юлія, Олександра Андрєєва. На дистанції 7,5 км вільним стилем срібну нагороду завоювала Олександра Андрєєва. Серед дівчат середнього віку в спринті третє місто посіла Олена Шаталова.

У командному заліку І місце посіла команда Сумської області-1;
ІІ місце – команда Київської області-1,
ІІІ місце – команда Харківської області-1.

Переможців та призерів було нагороджено пам’ятними призами, медалями та дипломами Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.


Організатори змагань - Державна служба молоді та спорту України, Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, Федерація лижного спорту України, Федерація лижного спорту Харківської області.