Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Обласному госпіталі для інвалідів війни відбулося відкриття декількох відділень після капітального ремонту

В Обласному госпіталі для інвалідів війни відбулося відкриття декількох відділень після капітального ремонту

Сьогодні в КЗОЗ «Обласний госпіталь для інвалідів війни» відбулося урочисте відкриття після капітального ремонту хірургічного відділення, операційного блоку, відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, центрального стерилізаційного відділення та адміністративних приміщень I поверху. У заході взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник голови ХОДА Ігор Шурма, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко та військовий комісар Харківської області Олексій Середа.

Після огляду всіх відремонтованих приміщень, керівництво області завітало на святковий концерт з приводу Дня захисника Вітчизни.

Довідка. В 2011 році з обласного бюджету виділено 1 млн.грн. на капітальний ремонт операційного блоку та відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії, а також 2,5 млн.грн. для капітального ремонту першого поверху, 2-го поверху (хірургічне відділення) та частково 3-го поверху (поліклінічне відділення).
В 2012 році планується провести капітальний ремонт 3-го поверху, де розташоване друге терапевтичне відділення, 4-го поверху – ортопедо-травматологічне відділення, 5-го поверху – перше терапевтичне відділення, а також облаштування клінічної та бактеріологічної лабораторії в приміщеннях господарчого корпусу. На зазначені цілі планується виділити з обласного бюджету 3,0 млн.грн.
Завершення цих робіт дозволить завершити систему заходів з покращення умов лікування та перебування ветеранів війни та інших пільгових категорій в госпіталі та створити якісно нові умови для впровадження нових технологій діагностики та лікування пацієнтів.