Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Члени Громадської ради при ХОДА візьмуть участь в засіданні антикорупційного комітету по боротьбі з гральним бізнесом

Члени Громадської ради при ХОДА візьмуть участь в засіданні антикорупційного комітету по боротьбі з гральним бізнесом

Питання ліквідації в Харківській області нелегального ігрового бізнесу розглядали на своєму засіданні члени правління Громадської ради при обласній державній адміністрації. Приводом до цього стали випадки звернення громадян, у тому числі приватних підприємців-мешканців області, веденню бізнесу яких загрожують власники підпільних ігрових салонів. «Питання, яке ви сьогодні обговорюєте, дійсно злободенне і соціально актуальне. Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін на своїй прес-конференції підкреслив важливість цього питання аж до розгляду його на засіданні антикорупційного комітету», - сказав начальник управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю ХОДА Володимир Зінченко.

Члени правління одностайно підтримали висловлену губернатором Харківської області позицію, що тільки спільними зусиллями можна навести лад на території нашого регіону. І слово громадських організацій може і повинно стати вирішальним.
 
За підсумками обговорення члени правління звернулися до голови ХОДА з пропозицією провести найближчим часом засідання антикорупційного комітету і дати відповідне доручення правоохоронним органам з даного приводу. Також запропоновано, у разі необхідності, створити координаційну раду із залученням співробітників правоохоронних органів, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості для моніторингу та контролю виконання Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».