Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський спорт розвивається комплексно та гармонійно

Харківський спорт розвивається комплексно та гармонійно

«Участь жіночої збірної України у відбірковому турнірі Кубка світу серед спортсменів-візочників це хвилююча подія для нас. Історія команди або розвиток виду спорту в країні завжди з чогось починається. Він може бути в подальшому як успішним, так і не дуже. Але в будь-якому випадку перша команда назавжди залишиться першою. Саме тому це дуже важлива подія», - зазначив сьогодні на прес-конференції віце-президент Федерації тенісу України Всеволод Кевліч.

За його словами, розвиток тенісу серед інвалідів- візочників в Україні розпочався зовсім нещодавно: в серпні 2008 року, коли за особистою ініціативою голови ХОДА Михайла Добкіна і заступника голови ХОДА, першого віце-президента Федерації тенісу України Юрія Сапронова в Харкові відкрилася секція для тенісистів- візочників.

«Те, що було сказано тоді, сприймалося як хороша ініціатива. Вона виявилася дуже серйозною, що зайвий раз підкреслює солідність цих людей, за що їм величезна подяка. Вони вносять серйозну лепту в розвиток не тільки візочного тенісу, але і в життя людей з обмеженими можливостями, роблячи їх можливості багато в чому рівними зі звичайними спортсменами. Це ще одна якість, що дозволяє говорити про те, що харківський спорт розвивається досить комплексно і гармонійно», - підкреслив Всеволод Кевліч.

Теги