Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівництво Харківщини готове на всіх етапах надавати допомогу інвесторам, які працюють в сфері сільського господарства

Керівництво Харківщини готове на всіх етапах надавати допомогу інвесторам, які працюють в сфері сільського господарства

Як наголосив сьогодні в ході зустрічі сільськогосподарського активу з керівництвом області голова ХОДА Михайло Добкін, для ефективного розвитку сільського господарства в регіоні необхідно надавати максимальну підтримку інвесторам, які готові працювати в цій галузі. За його словами, керівництво Харківщини завжди готове піти назустріч будь-якому інвестору-аграрію.

«Ми зацікавлені в інвестиційних проектах, у вітчизняних і зарубіжних інвесторах. Тому якщо у вас є цікаві проекти, які вам складно реалізувати з тих чи інших причин, ми готові ваші проекти винести на Раду вітчизняних та іноземних інвесторів при облдержадміністрації, розглянути їх там і допомогти в реалізації, або допомогти вам знайти банк, який захоче дати кредит», - з такими словами Михайло Добкін звернувся до аграріїв.

За словами голови області, пряма задача керівників на місцях надавати всіляку підтримку інвесторам, які готові вкладати гроші в розвиток сільського господарства того чи іншого району.

«Коли я чую, що людина будує новий молочний комплекс на 500 голів дійного стада, я не розумію, чому у неї виникають проблеми з оформленням документів на будівництво. Це прямий обов'язок голови районної адміністрації – використовуючи дані йому владу і повноваження, за руку провести інвестора всіма поки ще неврегульованими дозвільними структурами і допомогти отримати дозвіл, щоб людина не турбувався про це», - підкреслив Михайло Добкін.