Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На ДП "Завод «Електроважмаш» призначено в.о. директора

На ДП "Завод «Електроважмаш» призначено в.о. директора

Віталія Івановича Чередника, що очолював ДП з вересня 2005 року, звільнено з посади директора Державного підприємства «Завод «Електроважмаш» (м.Харків) за власним бажанням, через зміну місця проживання. Відповідний Наказ Державного агентства України з управління державними корпоративними правами та майном підписаний 15. 02.2012 р. Рішенням Держагентства виконуючим обов’язки директора заводу з 16.02.2012 р. призначений Володимир Миколайович Глушаков, що посідав посаду першого заступника директора ДП "Завод «Електроважмаш».

Довідка:
ДП «Завод «Електроважмаш» входить до числа підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки України. Спеціалізується на розробці та випуску потужних гідрогенераторів, гідрогенераторів-двигунів, турбогенераторів для теплових та атомних електростанцій, електродвигунів для приводів прокатних станів, шахтних підйомників, водяних насосів каналів зрошення, тяглового електрообладнання для залізничного та міського транспорту.
ДП «Завод «Електроважмаш» виробляє продукцію для замовників з усього світу: Європа, Росія, Індія, Казахстан, Панама, Мексика та низка інших країн.