Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кількість державних адміністраторів у кожному дозвільному центрі області збільшується до 2 осіб

Кількість державних адміністраторів у кожному дозвільному центрі області збільшується до 2 осіб

Як повідомила сьогодні в ході прес-конференції начальник відділу розвитку підприємництва і ринкових відносин ГУ економіки ХОДА Наталія Цимбалюк, на виконання ініційованих Президентом України Віктором Януковичем системних реформ у державі, для максимально ефективної роботи дозвільних центрів Харківської області в кожному з них збільшується кількість державних адміністраторів. «У зв'язку з тим, що видача документів дозвільного характеру в 2012 році здійснюється виключно через державних адміністраторів, і на них збільшується навантаження, збільшилася кількість адміністраторів у багатьох районах і містах області. Поставлено завдання збільшити їх кількість в кожному районі та місті області як мінімум до 2 осіб», - повідомила Наталія Цимбалюк.

За її словами, всі дозвільні центри області обладнані всією необхідною технікою і програмним забезпеченням для максимально ефективної роботи. Також налагоджено співпрацю з регіональними дозвільними органами.

«З метою забезпечення видачі документів дозвільного характеру за принципом організаційної єдності до роботи дозвільних центрів залучені співробітники регіональних та місцевих дозвільних органів, підписаний меморандум про співпрацю між обласною адміністрацією та територіальними дозвільними органами. Місцевими регіональними дозвільними органами розроблені та затверджені регламенти та схеми дозвільних процедур, територіальними дозвільними органами проводиться робота по впровадженню системи електронного документообігу та автоматизованого обміну даними між державними адміністраторами та дозвільними органами», - підкреслила Наталія Цимбалюк.