Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представники ЗМІ Харківської області зустрілися з В'ячеславом Піховшеком

Представники ЗМІ Харківської області зустрілися з В'ячеславом Піховшеком

Сьогодні з ініціативи Управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації в прес-центрі Будинку Рад відбулася зустріч представників ЗМІ Харківської області з Заслуженим журналістом України В'ячеславом Піховшеком. В ході зустрічі журналісти змогли задати гостю ряд питань. Зокрема, були обговорені стандарти журналістики, її проблеми та майбутній розвиток. Крім цього, була порушена тема Євро 2012, взаємин України з ЄС та Росією. Також харківських журналістів цікавили подробиці з особистої біографії В'ячеслава Піховшека.

Наприкінці зустрічі В'ячеслав Піховшек подякував Управлінню у справах преси та інформації ХОДА за запрошення на зустріч.

«Я вважаю, що такі зустрічі просто необхідні. По-перше, я не дуже знаю ситуацію, в якій живуть люди в конкретних регіонах Україні. А мені це цікаво. Це, до речі, не перша зустріч з представниками харківських ЗМІ, на яких була можливість поспілкуватися з журналістами, послухати, розповісти щось. Тому сам я не часто такі зустрічі проводжу, але із задоволенням приїжджаю, коли мене запрошують», - сказав В'ячеслав Піховшек.