Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області є повне взаєморозуміння між органами місцевого самоврядування, державної влади на території області та службами МНС

В Харківській області є повне взаєморозуміння між органами місцевого самоврядування, державної влади на території області та службами МНС

Як повідомив перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, на сьогоднішній день в Харківській області є повне взаєморозуміння між органами місцевого самоврядування, органами державної влади на території області та службами МНС. За його словами, хоча 2011 рік був непростим, всі питання, які стосувалися проведення різних підготовчих заходів, навчань і рятувальних робіт, вирішувалися спільними зусиллями, і всі служби працюють злагоджено і чітко.

«Те, що ми маємо таку готовність і таку оперативність – показник злагодженої спільної роботи МНС, органів місцевого самоврядування та органів державної влади на місцях. Та ж аварія, яка трапилася в Зміївському районі, показала високий рівень підготовки співробітників МНС та високий рівень взаємодії. Складна аварійна ситуація, коли згоріла повністю підстанція і 4 населених пункти були повністю відключені від електроенергії, була ліквідована менш ніж за добу. За цей час були розгорнуті намети обігріву, польові кухні, за період з 22 до 6 ранку були обійдені всі двори і попереджені люди. Жодна людина не залишилася без уваги. Все пройшло без єдиного порушення, і це – завдяки злагодженій спільній роботі», – зазначив перший заступник губернатора.

Валентин Дулуб також нагадав, що в області створено ряд оперативних штабів, в завдання яких входить реагувати на різні ситуації. Це стосується, зокрема, підготовки до зимового періоду і до чергового опалювального сезону.   

Теги