Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині триває паспортизація водних об’єктів

На Харківщині триває паспортизація водних об’єктів

Згідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України, на Харківщині триває активна робота з інвентаризації та паспортизації водних об’єктів. Як повідомив сьогодні в ході селекторної наради начальник Харківського обласного управління водних ресурсів Олександр Войтенко, наразі в області зареєстровано водогосподарські паспорти на 738 водних об’єктів.

«Станом на 01.01.2012 р. виготовлено та зареєстровано водогосподарські паспорти на 738 водних об’єктів (29 % від загальної кількості ставків). В управлінні Облводресурсів ведеться активна робота з районними адміністраціями та користувачами водойм по виготовленню водогосподарських паспортів. Для прискорення проведення паспортизації в управлінні створена проектна група по виготовленню водогосподарських паспортів, яка має необхідну кількість спеціалістів. За 2011 рік виготовлено та зареєстровано 55 водогосподарських паспортів», - повідомив Олександр Войтенко.

За його словами, найбільш активно робота з паспортизації водних об’єктів ведеться у Богодухівському, Дергачівському, Зачепилівському, Зміївському, Золочівському, Куп’янському, Нововодолазькому, Харківському районах.

Недостатньо активно працюють в цьому напрямку в Барвінківському, Борівському, Дворічанському, Ізюмському, Коломацькому, Печенізькому, Сахновщинському районах.