Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Сахновщинському районі

Робота пунктів обігріву в Сахновщинському районі

Станом на 10 лютого на території Сахновщицького району створено 2 стаціонарних пункти обігріву: в Центральній районній поліклініці та приміщенні автовокзалу. Додаткові пункти створені в районній центральній лікарні, в приміщенні залізничного вокзалу, територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та самотніх непрацездатних громадян. В терцентрі також працює пункт видачі теплого одягу. За інформацією заступника голови Сахновщинської РДА по соціально-гуманітарним питанням Івана Комачкіна, за весь період роботи пунктів обігріву до них звернулися 22 особи, 4 надана медична допомога. Осіб, загинувших від переохолодження, в районі немає.

Співробітники територіального центру, фельдшерсько-акушерських пунктів, сільських рад провели 790 обходів громадян, що знаходяться на обліку управління праці та соціального захисту населення.

Сільською радою с.Костянтинівка сім’ї погорільців надане нове помешкання та матеріальна допомога в сумі 2 тис. грн. Зараз вирішується питання придбання ними нового будинку. Районна організація Червоного Хреста України забезпечила їх теплими речами.
Станом на 10 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Сахновщинському районі забезпечено. Всі підприємства тепло-, газо-, електро- та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі.