Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін візьме участь в новому сезоні інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли? Зіркові війни»

Михайло Добкін візьме участь в новому сезоні інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли? Зіркові війни»

У найближчому майбутньому голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін у складі команди українських політиків з Партії регіонів візьме участь у новому сезоні інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли? Зіркові війни». У ході програми обласного телебачення «Час влади» губернатор зазначив, що не боїться можливого програшу, але, як і в попередньому сезоні, сподівається на перемогу. «Це ще одна зустріч з друзями, ще одна можливість побувати в незабутній цікавій атмосфері і спробувати свої сили в абсолютно незвичній, непритаманній повсякденному життю ситуації», – підкреслив він.

Михайло Добкін повідомив, що в день гри команда має можливість за тим же ігровим столом провести 1,5 – 2 годинну розминку, відповідаючи на безліч спеціально заготовлених питань, щоб до самої гри бути в тонусі.

«Я думаю, що кожен з нас, перебуваючи за ігровим столом, буде доповнювати один одного знаннями, і навіть там, де наші знання недосконалі, ми будемо намагатися знайти вірний шлях за допомогою інтуїції», – висловив думку голова ХОДА.