Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області будуть видані інформаційні буклети з роз'ясненнями по земельній реформі

У Харківській області будуть видані інформаційні буклети з роз'ясненнями по земельній реформі

Як повідомив 9 лютого під час програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, на Харківщині планується провести широку роз'яснювальну роботу серед громадян щодо земельної реформи. За його словами, тільки докладне інформування людей з цього питання допоможе уникнути можливих спекуляцій з боку деяких політичних сил.

«Сьогодні я дав доручення, щоб ми виготовили у великій кількості інформацію, де був би поданий сам цей закон в тому варіанті, в якому він є зараз у Верховній Раді, а також прописані чіткі відповіді на найскладніші питання, які можуть виникати у людей: як буде відбуватися оцінка землі, як будуть укладатися договори з оренди і так далі. Тобто, цілий ряд питань, які сьогодні людей цікавлять, повинні бути викладені зрозумілою мовою, але з точними посиланнями на ту чи іншу статтю проекту закону, щоб ті, хто намагається на цьому спекулювати, були позбавлені такої можливості», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, буклети будуть розповсюджуватися через районні адміністрації, а також сільські, селищні і міські ради на території всієї області.

«Ця інформація буде доступна кожному, хто хоче реально дізнатися про те, що з себе представляє новий закон про землю», - підкреслив Михайло Добкін.