Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Краснокутському районі

Робота пунктів обігріву в Краснокутському районі

Станом на 9 лютого на території Краснокутського району створено 3 стаціонарних пункти: 2 - в КП «Краснокутська ЦРЛ», де в інфекційному, терапевтичному, хірургічному відділеннях передбачено по 5 койко-місць для надання допомоги безпритульним громадянам та особам, звільненим з місць позбавлення волі, та тим, які опинилися у скрутному становищі. Додаткові 20 місць передбачені в отоларінгічному відділенні. 3-й пункт працює при Краснокутській філії облавтодору. В кафе «Дубравушка» передбачене гаряче харчування. При терцентрі працює пункт видачі теплого одягу За інформацією начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Краснокутської РДА Олександра Бабенко, за весь період роботи пунктів обігріву до них звернулися 13 осіб, двом надана медична допомога. Осіб, загинувших від переохолодження, в районі немає.

За весь час співробітники територіального центру, міліції, сільських рад провели 790 рейдів. П’ятеро соціально незахищених громадян доставлені до стаціонарного пункту обігріву.
Станом на 09 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Краснокутському районі забезпечено. Всі підприємства тепло-, газо-, електро- та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі.