Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Коломацькому районі

Робота пунктів обігріву в Коломацькому районі

Станом на 9 лютого на території Коломацького району створено 2 стаціонарних пунктів обігріву: в КП «Коломацька ЦРЛ» і в офісі районного осередку Партії Регіонів України. Додатковий пункт обігріву створено при територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та самотніх непрацездатних громадян. Тут також працює пункти видачі теплого одягу. В Коломацькій лікарні передбачена одна палата на 4 койко-місць для надання допомоги безпритульним громадянам та особам, звільненим з місць позбавлення волі, та тим, які опинилися у скрутному становищі. За інформацією начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Коломацької РДА Валерія Кися, за весь період роботи пунктів обігріву до них ніхто не звертався. За результатами рейдів, до лікарні доставлено 1 особу. Осіб з обмороженнями та загинувших від переохолодження, в районі немає.

Соціальні працівники терцентру щоденно проводять подвірні обходи громадян, які знаходяться на обліку управління праці та соціального захисту населення.
Станом на 09 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Коломацькому районі забезпечено. Всі підприємства тепло-, газо-, електро- та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі.