Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Зміївському районі

Робота пунктів обігріву в Зміївському районі

Станом на 9 лютого на території Зміївського району створено 6 стаціонарних пунктів обігріву: в територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та самотніх непрацездатних громадян, Будинку культури, приміщеннях автостанції та залізничного вокзалу, магазині «Жанна», торгівельному павільйоні в міському парку, а також в селищі Комсомольське в Палаці культури та на залізничному вокзалі. Один намет встановлено на центральній площі міста. В геріатричному будинку-інтернаті м.Змієва передбачені койко-місця для надання допомоги безпритульним громадянам та особам, звільненим з місць позбавлення волі, та тим, які опинилися у скрутному становищі. За інформацією начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Зміївської РДА Володимира Поляха, за весь період роботи пунктів обігріву до них звернулося 235 громадян. Медична допомога була надана одній людині. Осіб, які загинули від переохолодження, в районі немає.

Соціальні працівники терцентру щоденно відвідують громадян, що знаходяться на обліку районного управління праці і соціального захисту населення. 25 осіб потребували допомоги, 2 - були надані горячі обіди, 20 – видані теплі речі.
Станом на 09 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Зміївському районі забезпечено. Всі підприємства тепло-, газо-, електро- та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі.