Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині вирішується питання щодо об’єднання ветеранських організацій

На Харківщині вирішується питання щодо об’єднання ветеранських організацій

У Харківській області ведеться активна робота з об’єднання всіх ветеранських організацій регіону. Це питання було в центрі уваги зустрічі начальника управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ХОДА Володимира Зінченка та керівників обласних громадських організацій з керівниками громадських організацій Богодухівського району та головою Богодухівської РДА Володимиром Бєлим.

«Облдержадміністрація вже підписала меморандум про взаємодію і співпрацю з Харківською обласною спілкою ветеранів Афганістану та Харківською обласною організацією «Союз Чорнобиль Україна». Ми знайшли порозуміння з обласними ветеранськими громадськими об’єднаннями, оскільки ми всі зацікавлені в єднанні», - зазначив в ході зустрічі Володимир Зінченко.

Як зазначив у свою чергу голова Харківської обласної організації «Союз Чорнобиль України» Анатолій Вінник, такі зустрічі сприяють налагодженню співпраці між обласними та районними громадськими організаціями, а також владою.

«Щоб ми могли діяти не розрізнено, а спільно на рівні обласному і районному, ми вчора почали серію поїздок по області. Це дасть нам змогу зустрітися з нашими колегами на місцях, а також розвинути діалог з місцевою владою в рамках того меморандуму про співпрацю, який ми підписали на обласному рівні минулого року. Ми поспілкувалися і з керівниками районних наших організацій, і з керівництвом Богодухівського району. Ми розповіли своє бачення основних проблем та їх вирішення, а також підкреслили роль громадських організацій у військово-патріотичному вихованні», - підкреслив Анатолій Вінник.