Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Україні стартував соціальний проект «Регіональна обмінна система «Банк часу»

В Україні стартував соціальний проект «Регіональна обмінна система «Банк часу»

Громадська організація «Гуманітарний центр» розробила соціальний проект «Регіональна обмінна система «Банк часу», який покликаний стати інноваційним доповненням національної економіки. Проект спрямований на те, щоб зняти соціальну напруженість у суспільстві і дати можливість безробітним людям, а також зацікавленим організаціям обмінюватися товарами і послугами без наявності грошей, а на основі взаємовигідної допомоги.

Також однією з цілей проекту є організація ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськими організаціями та підвищення якості життя і рівня послуг для населення в умовах дефіциту місцевих бюджетів.

Робота Регіональної обмінної системи «Банк часу» заснована на принципах добровільності, доброчинності, взаємності, практичності та соціальної спрямованості.

Учасником РОС «БЧ» може стати будь-яка людина. Для цього необхідно звернутися в офіс Системи, заповнити анкету, де слід вказати, що ви можете запропонувати іншим Учасникам Системи (продукцію, послуги) і в чого ви потребуєте. Після цього вам буде відкрито електронний рахунок в Системі і персональна сторінка учасника з інформацією з вашої анкети.