Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

66% податків і зборів, сплачених до держбюджету платниками Харківської області, надійшли від платників Спеціалізованої податкової інспекції

66% податків і зборів, сплачених до держбюджету платниками Харківської області, надійшли від платників Спеціалізованої податкової інспекції

Підбиваючи підсумки роботи Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові у минулому році, голова комісії з проведення реорганізації СДПІ ВПП у м.Харкові, заступник голови ДПА у Харківській області – начальник СДПІ ВПП у м.Харкові Галина Феденко зазначила, що інспекція стабільно перевиконує прогнозні показники ДПС України по надходженню до бюджетів всіх рівнів. У 2011 році 227 платників податків СДПІ ВПП у м. Харкові сплатили 10 мільярдів 341 мільйон гривень до Зведеного бюджету України, що на 927 мільйонів гривень більше, ніж торік. Внесок великих платників Харківської спеціалізованої податкової інспекції у 2011 році до бюджетів всіх рівнів становить 55% від загальної суми надходжень податків і зборів, сплачених платниками Харківської області.

До державного бюджету зібрано понад 9,4 мільярдів гривень податків та зборів, або 66% надходжень платежів від всіх платників по Харківській області, до місцевого бюджету - 937 мільйонів гривень. Рівень добровільної сплати податків у 2011 році склав 99,2%.
Комплексне і послідовне втілення в життя п’яти пріоритетних напрямів діяльності ДПС, дало позитивні результати роботи інспекції і в 2012 році. Так, у січні, 177 платників податків, які перебувають на обліку в спеціалізованій інспекції, сплатили до Зведеного бюджету 946,3 млн.грн. податків і зборів, що майже в 1,3 рази перевищує показник 2011 року. До державного бюджету надійшло 869,1 млн. грн., місцевого бюджету – 77,2 млн. грн. До загального фонду державного бюджету зібрано 868,8 млн. грн., бюджетний розпис виконано на 109,7 %.