Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Борівському районі

Робота пунктів обігріву в Борівському районі

Станом на 8 лютого на території Борівського району створено 2 пересувних та 2 стаціонарних пунктів обігріву. Цілодобовий пункт працює в КП «Борівська ЦРЛ», де передбачені місця для надання допомоги безпритульним громадянам та особам, звільненим з місць позбавлення волі, та тим, які опинилися у скрутному становищі. Другий - в Борівському районному відділі ГУ МНС України в Харківській області. За інформацією начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Борівської РДА Віталія Руденко, за весь період роботи пунктів обігріву до них звернулися 33 громадянина. Осіб з обмороженнями та загинувших від переохолодження, в районі немає.

Соціальні працівники терцентру щоденно відвідують 30-40 самотніх літніх громадян, що знаходяться на обліку районного управління праці і соціального захисту населення. За результатам рейдів із 193 підопічних - 74 потребували допомоги. 16 особам були надані горячі обіди, 5- продукти харчування на суму 38 грн., 58 - теплі речі на суму 2534 грн., одна особа розміщена в стаціонарному пункті обігріву.
Станом на 08 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Борівському районі забезпечено. Всі підприємства тепло-, газо-, електро- та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі.