Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Дергачівському районі

Робота пунктів обігріву в Дергачівському районі

Станом на 8 лютого на території Дергачівського району створено 7 стаціонарних пунктів обігріву в КП «Дергачівська ЦРЛ», в дільничних лікарнях селищ: Руська Лозова, Вільшани, Слатине, Солоницівка, Козача Лопань, в територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та самотніх непрацездатних громадян. В усіх лікарнях передбачені 22 койко-місця для надання допомоги безпритульним громадянам та особам, звільненим з місць позбавлення волі, та тим, які опинилися у скрутному становищі. За інформацією начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Дергачівської РДА Ірини Шептухи, за весь період роботи пунктів обігріву до них ніхто не звертався. Осіб з обмороженнями та загинувших від переохолодження, в районі немає.

Соціальні працівники щоденно проводять подвірні обходи та телефонні обдзвони всіх 697 громадян, які знаходяться на обліку управління соціального захисту населення.
Станом на 08 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Дергачівському районі забезпечено. Всі підприємства тепло-, газо-, електро- та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі.