Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Барвінківському районі

Робота пунктів обігріву в Барвінківському районі

Станом на 8 лютого на території Барвінківського району створено 5 стаціонарних пункти обігріву: в КП « Барвінківська ЦРЛ», де передбачені місця для надання допомоги безпритульним громадянам та особам, звільненим з місць позбавлення волі, та тим, які опинилися у скрутному становищі; в приміщенні територіального центру, філії «Барвінківський райавтодор», амбулаторіях загальної практики сімейної медицини с. Гаврилівка та с.Гусарівка. При територіальному центрі та районній спілці інвалідів також працюють пункти роздачі теплого одягу та взуття. За інформацією начальника відділу з надзвичайних ситуацій Барвінківскої РДА Вадима Тітченко, за весь період роботи пунктів обігріву до них, за результатами проведених рейдів, було доставлено 8 громадян. В лікувальних закладах зараз перебувають 5 місцевих мешканців. Осіб з обмороженнями та загинувших від переохолодження, в районі немає.

Соціальні працівники провели 4 подвірних обходи помешкань самотніх літніх громадян та осіб, що ведуть асоціальний та злиденний спосіб життя. Дві сім'ї були забезпечені дровами.
На постійному контролі знаходиться питання належного утримання комунальних доріг та забезпечення безаварійності руху. Станом на 08 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Барвінківському районі забезпечено. Всі підприємства тепло-, газо-, електро- та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі.