Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Чемпіонаті Україні з бадмінтону харків'яни вибороли 3 золоті, 4 срібні та 5 бронзових медалей

На Чемпіонаті Україні з бадмінтону харків'яни вибороли 3 золоті, 4 срібні та 5 бронзових медалей

2 - 5 лютого у Дніпропетровську відбувся Чемпіонат України - 2012 з бадмінтону, який зібрав усіх найсильніших спортсменів країни. Результати чемпіонату показали, що сьогодні в жіночому бадмінтоні панують три спортсменки з Дніпропетровська. Марія Улітіна, Лариса Грига, Наталя Войцех, які зайняли п’єдестал пошани. У жіночій парній категорії харків'янки розбавили цей склад з Дніпра. Ганна Кобцева допомогла завоювати Ларисі Григі золото. А бронза дісталася Єлизаветі Жарко і Юлії Казаріновій з Миколаєва. Що стосується чоловічого бадмінтону, тут у Харкова перевага. Чемпіоном України став Валерій Атращенков, який позбавив цього звання свого земляка Дмитра Завадського. Для цього йому вистачило двох партій, хоча гра була дуже напруженою і видовищною. Бронза дісталася Кирилу Леонову.

Валерій Атращенков, об'єднавшись з Владиславом Дружченко, третій раз поспіль стали чемпіонами України в чоловічій парній категорії, обігравши в фіналі Дмитра Завадського та Віталія Конова з рахунком 2:0. Бронзовими призерами вперше стали брати Почтарьови Євген і Артем.

У змішаному парному розряді друге місце п'єдесталу пошани зайняли Дмитро Завадський і Лариса Грига, які поступилися у фіналі Владиславу Дружченко і Наталії Войцех. Бронзові медалі дісталися Валерію Атращенкову і Ганні Кобцевій, які з рахунком 2:1 обіграли Артема Почтарьова і Юлію Казарінову. Цей чемпіонат України став заключним фінальним стартом для нашої збірної перед Чемпіонатом Європи, який пройде в Амстердамі з 14 по19 лютого.