Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Шевченківському районі

Робота пунктів обігріву в Шевченківському районі

Станом на 7 лютого на території Шевченківського району створено 6 пунктів обігріву. Цілодобовий пункт працює в Шевченківській ЦРЛ, де передбачені місця для надання допомоги безпритульним громадянам та особам, звільненим з місць позбавлення волі, та тим, які опинилися у скрутному становищі. Пункти денного перебування відкриті в територіальному центрі, кафе «Клубнічка», кафе «Фортуна», кафе «Затишок», біля автовокзалу в магазині продовольчих товарів ФОП Сєліхова. Окрім пункту обігріву при територіальному центрі працюють пункти роздачі теплого одягу та взуття. За інформацією Шевченківської РДА, за весь період роботи пунктів обігріву до них звернувся один громадянин. Двом постраждалим надана медична допомога. Осіб, які загинули від переохолодження, в районі немає.

Соціальні працівники управління праці та соцзахисту населення за цей час провели подвірний обход 640 самотніх непрацездатних та соціально незахищених громадян, що перебувають на обліку соціальних служб.
Станом на 07 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Шевченківському районі забезпечено. Прибиральна техніка забезпечена паливно-мастильними матеріалами та піщано-сольовою сумішшю. Підприємства тепло-, електрозабезпечення та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі.