Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Балаклійському районі

Робота пунктів обігріву в Балаклійському районі

Станом на 7 лютого на території Балаклійського району створено 2 пункти обігріву. За інформацією першого заступника голови Балаклійської РДА Вячеслава Тищенко, стаціонарний пункт розміщено в приміщенні територіального центру обслуговування самотніх непрацездатних громадян, другий пункт - пересувний працює в місцях скупчення людей біля автовокзалу та ринку. Окрім пункту обігріву при терцентрі працюють пункти роздачі теплого одягу та взуття. За весь період роботи пунктів обігріву до них звернулися 276 громадян. В лікувальних закладах трьом постраждалим надана медична допомога. Осіб, які загинули від переохолодження, в районі немає.

Соціальні працівники щодня проводять рейди з подвірного обходу близько 600 самотніх непрацездатних та соціально незахищених громадян, що перебувають на обліку соціальних служб.
Станом на 07 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Балаклійському районі забезпечено. Прибиральна техніка повністю забезпечена паливно-мастильними матеріалами та піщано-сольовою сумішшю. Всі підприємства тепло-, електрозабезпечення та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі.