Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Богодухівському районі

Робота пунктів обігріву в Богодухівському районі

Станом на 7 лютого на території Богодухівського району створено 2 стаціонарних пункти обігріву. За інформацією начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Богодухівської РДА Сергія Церковного, один пункт розміщено в приміщенні районного осередка Партії Регіонів України, інший в Богодухівській центральній лікарні, де передбачені місця для надання допомоги безпритульним громадянам та особам, звільненим з місць позбавлення волі, та тим, які опинилися у скрутному становищі. При територіальному центрі працюють пункти роздачі теплого одягу та взуття. За весь період роботи пунктів обігріву до них звернулися 29 громадян. В лікувальних закладах 5 постраждалим надана медична допомога. Осіб, які загинули від переохолодження, в районі немає.

Соціальні працівники із залученням депутатів місцевих рад провели подвірний обхід 40 помешкань самотніх літніх громадян та осіб, що ведуть злиденний засіб життя. В окремих випадках громадяни були забезпечені ковдрами, вугіллям та дровами.
На постійному контролі знаходиться питання належного утримання комунальних доріг та забезпечення безаварійності руху. Станом на 07 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Богодухівському районі забезпечено. Всі підприємства тепло-, електрозабезпечення та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі.