Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Дворічанському районі

Робота пунктів обігріву в Дворічанському районі

На території Дворічанського району для запобігання переохолодження і обмороження громадян при 13 сільських радах створені пункти обігріву денного перебування. Додатково один такий пункт створений у районному штабі Партії Регіонів. Також при Дворічанській районній лікарні та територіальному центрі соціального обслуговування смт. Дворічна пункти обігріву функціонують цілодобово. Окрім пункту обігріву на базі територіального центру працює пункт роздачі теплого одягу та взуття. Як повідомили в райдержадміністрації, за весь період роботи пунктів обігріву до них звернулися 5 осіб. В лікувальних закладах надана медична допомога 2 місцевим мешканцям. Одна особа госпіталізована. Осіб, які загинули від переохолодження, в районі немає.

Органами місцевого самоврядування району організований подвірний обхід  помешкань самотніх громадян похилого віку та соціально незахищених громадян. Деяким громадянам, що потребували допомоги, були надані дрова, ковдри. 
Станом на 06 лютого всі підприємства тепло-, електрозабезпечення та водопостачання населених пунктів району працюють в звичайному режимі. Проїзд  автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Дворічанському  районі забезпечений. Прибиральна техніка  забезпечена паливно-мастильними матеріалами та піщано-сольовою сумішшю.