Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Необхідно визначитися з подальшою долею об'єктів незавершеного будівництва в Харківській області

Необхідно визначитися з подальшою долею об'єктів незавершеного будівництва в Харківській області

Головам райдержадміністрацій та мерам міст Харківської області необхідно визначитися з подальшою долею об'єктів незавершеного будівництва в регіоні. Це заявив, підбиваючи підсумки селекторної наради, перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. У 2011 році за дорученням Кабінету Міністрів України була проведена інвентаризація об'єктів незавершеного будівництва, але конкретних пропозицій щодо їх подальшої долі не було дано, і вони не були включені в будівельні програми на 2012 рік.

Перший заступник губернатора наголосив, що Кабмін чекає пропозицій по перепрофілюванню, знесенню або добудові об'єктів незавершеного будівництва з проектно-кошторисною документацією, тому що без цих даних неможливо передбачити бюджетне фінансування.

«Якщо Кабінет міністрів повністю зібрав всю інформацію про об'єкти незавершеного будівництва в усіх регіонах України, провів повну інвентаризацію і заніс всю інформацію в базу даних, то далі йому знадобиться більш конкретна інформація. Нас запитають, який наш наступний крок, якою буде доля цих об'єктів. Необхідно вже зараз дати відповіді на ці питання», – зазначив Валентин Дулуб.

Теги