Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На електричній трансформаторній підстанції ПС-110/6 кВт в с. Геївка Зміївського району ведуться активні будівельні роботи

На електричній трансформаторній підстанції ПС-110/6 кВт в с. Геївка Зміївського району ведуться активні будівельні роботи

Станом на 15:00 на електричній трансформаторній підстанції ПС-110/6 кВт насосна ПХК Геївка потужністю 10Квт в с. Геївка ведуться активні будівельні роботи. За повідомленням голови обласного оперативного штабу – першого заступника голови обласної державної адміністрації Валентина Дулуба фахівці продовжують прорубувати просіку для проведення нових ЛЕП для підстанції з метою стабілізації електропостачання. Крім того тривають роботи з монтування нової електричної підстанції блочно-модульного типу 35/6 кВ з трансформатором 4 мВА та лінії ПЛ-6 кВ.

«Завдяки злагодженій роботі усіх наших служб вже встановлено 8 нових опор. Робота ведеться дуже активно в усіх напрямках, не виникає жодних проблем, всі питання вирішуються відразу на місці. Для робочих створені усі необхідні умови - розгорнуто 3 пункти обігріву (кунги), забезпечено 3-разове харчування», - зазначив начальник оперативного штабу.

На місці аварії постійно перебувають представники райдержадміністрації, обласного оперативного штабу та відповідних служб.