Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Харківський облавтодор» готовий забезпечити безперебійне розчищення трас в регіоні

«Харківський облавтодор» готовий забезпечити безперебійне розчищення трас в регіоні

Харківська область забезпечена снігоочисною технікою. Про це повідомив в ефірі програми обласного телебачення «Час влади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Погода приносить сюрпризи тільки лінивим. Задовго до початку зими в Харківській області були складені схеми і карти основних і другорядних магістралей, які в разі рясного снігопаду повинна розчищати техніка», – зазначив він.

Губернатор повідомив, що також складено перелік підприємств Харківської області різних форм власності, техніка яких буде залучатися до дорожніх робіт в міру необхідності, і вирішено питання забезпечення паливно-мастильними матеріалами.

Михайло Добкін нагадав, що щорічно для потреб облавтодору закуповується необхідна сучасна снігоприбиральна техніка, яка дозволяє швидко і оперативно реагувати на будь-які проблеми.

«Силами «Харківського облавтодору» спільно з нашими запорізькими колегами ми надавали допомогу іншим областям, тому ми можемо сьогодні говорити про те, що рівень підготовки наших людей здатний забезпечити безперебійну розчищення трас в регіоні і ще надати допомогу сусіднім областям», – заявив він.