Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Регіональний перинатальний центр при Харківській обласній клінічній лікарні стане одним з кращих в Україні за якістю оснащення

Регіональний перинатальний центр при Харківській обласній клінічній лікарні стане одним з кращих в Україні за якістю оснащення

На даний момент закінчуються останні роботи по встановленню обладнання у Регіональному перинатальному центрі. Як підкреслив 2 лютого в ході програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, за якістю обладнання харківський перинатальний центр буде найкращим в Україні. «Нове обладнання надходить щодня. Я думаю, що з оснащення нашому перинатальному центру не буде рівних в Україні. Там зроблено ремонт, забезпечена стерильність скрізь і в усьому, створені оптимальні умови для роботи тільки кращих вітчизняних та іноземних фахівців. Рівень медичної допомоги, яку можна буде отримати в перинатальному центрі, буде свого роду унікальним, і всі найскладніші випадки будуть розглядатися саме там», - підкреслив глава області.

За його словами, у новому перинатальному центрі буде надаватися найякісніша медична допомога як жінкам з Харківської області, так і з Харкова.

«Оскільки у нас давно задекларовано і сьогодні реально працює єдиний медичний простір, я абсолютно впевнений, що, незважаючи на те, що новий перинатальний центр матиме обласне підпорядкування, при необхідності фахівці візьмуть туди і пацієнтку з харківською пропискою», - підкреслив Михайло Добкін.