Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Красноградському районі

Робота пунктів обігріву в Красноградському районі

Станом на 03 лютого на території району відкриті 2 стаціонарні пункти обігріву: у Красноградському територіальному центрі соціального обслуговування та 3 палати у Центральній районній лікарні. На привокзальній площі автовокзалу також встановлено пересувний пункт обігріву для безпритульних громадян, де можна зігрітися гарячим чаєм та кашою. «Під особливим контролем соціальних служб району перебувають громадяни похилого віку, що проживають самостійно та сім’ї, що опинилися в складних життєвих умовах. Голова райдержадміністрації тримає на особистому контролі питання забезпечення продуктами харчування віддалених сел Красноградського району, де немає стаціонарних торгівельних пунктів»,- повідомив перший заступник голови Красноградської РДА Андрій Мужевский.

Осіб, які загинули від переохолодження, в районі немає. Окрім пунктів обігріву на базі територіального центру та Красноградського районного центра соціальних служб для сімї, дітей та молоді працюють пункти роздачі теплого одягу та взуття. Налагоджена взаємодія з релігійної громадою м.Краснограда.
Станом на 03 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Красноградському районі забезпечено. Всі комунальні підприємства життєзабезпечення населених пунктів району працюють в звичайному режимі.