Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Успіхи в інноваційному розвитку Харкова – це успіхи в інноваційному розвитку всієї країни

Успіхи в інноваційному розвитку Харкова – це успіхи в інноваційному розвитку всієї країни

«Вигода для Харкова – це вигода для України, а успіхи в інноваційному розвитку Харкова – це успіхи в інноваційному розвитку всієї країни. Сьогодні об'єднуються ініціативи, які є на центральному та місцевому рівнях. Інструментарій, який зараз створюється для розвитку інноваційної складової економіки країни, поєднується з тими напрацюваннями та елементами інноваційних систем, які зформувалися за останні роки в Харкові», – зазначив під час брифінгу за підсумками підписання Угоди про співпрацю між ХОДА, обласною радою та Національним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації глава агентства Володимир Семиноженко.

Він підкреслив, що в Харкові дуже багато елементів інноваційних систем: технопарки, наукові парки, технології бізнес-інкубаторів, культура за спеціальними режимами інвестиційно-інноваційної діяльності.

«Ці можливості ми об'єднуємо для того, щоб в Харкові в якості пілотного проекту була створена інноваційна система, яка дозволяла б розвивати всі конкурентні переваги Харкова, і на них базувати економічний розвиток», – додав Семиноженко.